Produsen & Supplier Pipa Utama Ing China |

indeks_utama

Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Cangzhou Botop
International Co., Ltd.

Cangzhou Botop minangka perusahaan ekspor internasional Hebei Allland Steel pipe Group lan sauntara iku minangka stok pipa baja sing mulus.Iki minangka salah sawijining stokis pipa baja karbon sing paling gedhe ing sisih lor China.Minangka agensi baja Baotou lan Jianlong Steel, nduweni luwih saka 8000 ton linepipe mulus ing saham saben sasi, supaya kita bisa ngirim barang ing wektu pangiriman paling cepet.

Jelajahi

Produk Unggulan

  • JIS G 3452 Pipa Baja Karbon ERW kanggo Pipa Biasa

    JIS G 3452 Karbon ERW Pipa Baja untuk Biasa...

    Pipa sing diprentahake miturut spesifikasi iki digunakake utamane kanggo pipa kanggo ngirim uap, banyu (kajaba layanan pasokan banyu umum), lenga, gas, udara, lsp. Ing tekanan kerja sing rada sithik.Ketahanan listrik dilas(Cara manufaktur yaiku welding resistensi listrik utawa welding butt. Cara rampung bisa rampung panas utawa rampung adhem. Pipa sing wis rampung adhem bakal dilebokake sawise manufaktur.) Pabrikan: Pipa las tahan listrik Ukuran: OD: 15.0~508mm WT: 2~20mm Kelas: SGP...

  • ASTM A672 B60/B70/C60/C65/C70 LSAW Pipa Baja Karbon

    ASTM A672 B60/B70/C60/C65/C70 LSAW Baja Karbon...

    ASTM A672 B60/B70/C60/C65/C70 LSAW(JCOE) Pipa Baja Karbon digunakake ing kondisi tekanan dhuwur lan utamane digunakake ing pembangkit listrik, industri minyak lepas pantai, industri kimia, Pupuk, petrokimia, kilang dll. ASTM A672 B60/ B70 / C60 / C65 / C70 LSAW(JCOE) Pipa Baja Karbon kudu dilas kaping pindho, las penetrasi lengkap sing digawe miturut prosedur lan dening tukang las utawa operator las sing mumpuni miturut ASME Boiler lan Kode Kapal tekanan, Bagian IX.Kabeh kelas...

  • JIS G3456 (Carbon ERW) STPT370 Carbon Seamless Steel Pipe kanggo Layanan Suhu Dhuwur

    JIS G3456 (Carbon ERW) STPT370 Carbon Seamless...

    Pipe dhawuh miturut specification iki digunakake utamané kanggo piping subjected kanggo suhu liwat 350 ℃.Contone: ngangkut uap, banyu etc. Miturut proses rapi: panas rampung lan kadhemen rampung Electric resistance gandheng Pabrik:seamless pipe (panas rampung utawa kadhemen rampung. ) / Pipa las tahan listrik Ukuran: OD: 15.0~660mm WT: 2~50mm Kelas:STPT370 ,STPT410,STPT480 Length: 6M utawa dawa sing ditemtokake minangka dibutuhake.Ends: Plain End, Beveled End.Komposisi Kelas lan Kimia ...

  • API 5L GR.B Pipa Garis Seamless kanggo Tekanan lan Struktur / API 5L Gr.B PSL1&PSL2 ERW Pipa Baja Karbon

    API 5L GR.B Seamless Line Pipe kanggo Tekanan lan...

    Aplikasi: API 5L GR.B Seamless Line Pipe digunakake kanggo ngirim gas, banyu, lan petroleum saka industri lenga lan gas alam.Proses Manufaktur: API 5L GR.B pipe line rapi digawe salah siji dening kadhemen-digambar utawa panas mbalek, minangka dibutuhake dening pelanggan.Aplikasi: API 5L Gr.B PSL1 & PSL2 ERW Carbon Steel Pipe digunakake kanggo ngirim gas, banyu, lan petroleum saka industri lenga lan gas alam.Kajaba iku, wong digunakake kanggo tujuan struktur lan ...

Industri sing kita layani